Перейти до основного вмісту

Шубків: Наша історія жива / В.Шевчук, Ю.Лустюк / 2015

Вийшла друком книга "Шубків: Наша історія жива".

В книзі зібрані документи та дослідження про історію нашої Батьківщини, події, та людей, які творили цю історію. Ми, ті хто народився на Шубківських теренах, на берегах Горині, виросли в прекрасному краї, з своєрідною та багато в чому унікальною географією, історією та природою, хоча завжди сприймали все це як звичайне й природне, наше.

Автори люб'язно надали копію книги для публікації в електронному вигляді.

Збільшити/зменшити масштаб можна за допомогою піктограмки лупи і повзунка в правому верхньому куті меню, яке з'являється при наведенні курсора на верхні рядки тексту. Для завантаження файлу можна натиснути на стрілочку в центрі цього меню. Для друку потрібно натиснути на зображення принтера, вибрати принтер та сторінки.

Прочитати або завантажити книгу можна за посиланням:  Шубків: Наша історія жива



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Село моє - душа моя / В.Грицак, О.Сичик / 2013

Село моє - душа моя / В.Грицак, О.Сичик / 2013 Літопис сіл Гориньград-I та Гориньград-II Рівненського району Рівненської області.

Тучин - малюнки / Наполеон Орда

Тучин - малюнки / Наполеон Орда Тучин. Палац Валевських - вигляд від під'їзду (Папка Волинь) Tuczyn. Pałac Walewskich - widok od podjazdu. (Teka Wołyń) Twórca: Orda, Napoleon (1807-1883) Czas powstania: [1862-1876] Miejsce powstania / znalezienia: Wołyń Wymiary: wys. 20,4 cm, szer. 29,6 cm Materiały: papier, akwarela, ołówek Techniki: rysunek Nr identyfikacyjny: MNK III-r.a-4276 Właściciel: Muzeum Narodowe w Krakowie Тучин. Загальний вигляд місцевості від звивистої річки Горинь (Папка Волинь) Tuczyn. Widok ogólny miejscowości od wijącej się rzeki Horyń. (Teka Wołyń) Twórca: Orda, Napoleon (1807-1883) Czas powstania: [1862-1876] Miejsce powstania / znalezienia: Wołyń Wymiary: wys. 18,5 cm, szer. 24,8 cm Materiały: papier, akwarela, ołówek Techniki: rysunek Nr identyfikacyjny: MNK III-r.a-4277 Właściciel: Muzeum Narodowe w Krakowie  Джерело:  http://katalog.muzeum.krakow.pl